KERSTMENU EERSTE KERSTDAG

Eerste Kerstdag, Woensdag 25 december 2019
5- GANGEN € 55,00

 

STARTER
AMUSE VAN HET HUIS
GLAS HEERLIJK BOSCHENDAL BRUT ROSÉ

 

EERSTE GANG

Keuze uit:

ZALM

Tartaar van zalm, komkommer, wasabi, geserveerd met een gamba in panko

VITELLO TONNATO

Dungesneden kalfsvlees met huisgemaakte tonijnmayonaise

BURRATA

Gefrituurde burrata geserveerd met tomaten salsa en basilicum

TWEEDE GANG
SPOOM

Gemaakt van perensorbet en prosecco

DERDE GANG
POMPOEN VELOUTÉ

Geserveerd met een truffel foccacia

VIERDE GANG

Keuze uit:

TONIJN

Steak van tonijn, kort gegrild op de Josper, geserveerd met linguine

EEND

Eendenborst uit de Josper, saus van sinaasappel, gesauteerde wortel

RISOTTO

Truffel, geserveerd met paddenstoel en Parmezaan

OSSENHAAS

Kalfjus, paddenstoel, uiencompote, rode kool

VIJFDE GANG

Keuze uit:

TIRAMISU

Geserveerd met kersen sorbet

KAAS

Variatie van kazen van Het Gouds Kaashuis, geselecteerd door de chef